Twitter Hesabını Kapatıp Devre Dışı Bırakma

Twitter Hesabını Kapatıp Devre Dışı BırakmaTwitter sosyal medya siteleri içinde büyük ağırlığı olan bir mikro bloktur.Ayrıca Twitter kullanım özellikleri yönünden,Facebook kadar karmaşık bir yapıya sahip değildir.

Twitter'ın öncelikli kurulum amacı anlık olarak bir şeyi paylaşmaktır. Twitter da yayınladığımız iletiye Tweet denir ve bunun İngilizcedeki karşılığı cıvıldamak tır.Yayınlayacağımız her tweet maksimum 140 karakter olmalıdır.

Twitter hesap silme veya twitter hesap kapatma işlemini yapmak için aşağıda resimli olarak anlatacağım işlemleri yapmanız yeterli olacaktır.

Twitter hesabınıza giriş yaptıktan sonra aşağıdaki adımları takip ediniz.

1-Aşağıdaki resimde gösterildiği gibi Twitter hesap Ayarlarınıza giriş yapınız.

Twitter Hesabını Kapatıp Devre Dışı Bırakma


2-Twitter sayfa ayarlarınızın yapıldığı bu sayfanın en altında resimde belirtilen Hesabımı devre dışı bırak yazısına tıklıyoruz.

Twitter Hesabını Kapatıp Devre Dışı Bırakma



3-Açılan sayfadan uyarı yazısını dikkatlice okuyarak,30 günlük hesabı kapatmaktan vazgeçme süresini istediğiniz gibi kullanarak 29. gün sonunda isterseniz hesabınızı kapatabilirsiniz veya hesabınızı kapatmaktan vazgeçebilirsiniz.

Twitter Hesabını Kapatıp Devre Dışı Bırakma




Son olarak adlı kişiyi devre dışı bırak butonuna tıklıyoruz bize verilen 30 günlük sürenin sonunda hesabımız kapatılmış oluyor.


Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »