Twitter Direk Mesaj Alma Nasıl Kapatılır

Twitter Direk Mesaj Alma Nasıl Kapatılır140 karekter sorunu tweet cıvıldamak,following takipçi,mention tweet gönderme,retweets başkasının tweetini arkadaşa gönderme gibi kavramlar Twitter tarafından hayatımıza hızlı bir şekilde girmiştir.

Şuan bu yazdıklarımı nerdeyse bilmeyen yok gibi,televizyonu seyrettiğimiz zaman bile karşımıza sık sık sosyal medya siteleri çıkmaktadır.

Yani yeni çağda sosyal medyayı bilmek artık bir zorunluluk olmuş durumdadır.

Twitter hesabınız çok aktifse mutlaka sizi rahatsız eden Direk Mesaj (DM) alıyorsunuzdur.

Bu mesajlar çoğu zaman reklam içerikli veya sizle tanışmak isteyen kişilerin mesajları olmaktadır.DM almayı kapatmak için aşağıdaki yöntemi uygulamanız yeterli olacaktır.

Twitter hesabınıza giriş yaptıktan sonra Ayarlar sayfasına gidiniz.

Twitter Direk Mesaj Alma Nasıl Kapatılır



Açılan sayfada sol tarafta yer alan Güvenlik ve Gizlilik satırına tıklayın.

Twitter Direk Mesaj Alma Nasıl Kapatılır



Açılan sayfanın en altında bulunan Direkt Mesajlar seçeneğini bulun ve buradan seçim işaretini kaldırın.
Twitter Direk Mesaj Alma Nasıl Kapatılır

Buranın seçili olması sizin Twitter hesabınıza Direkt Mesajlar (DM) takipçilerinizin göndereceği anlamındadır.
Twitter Direk Mesaj Alma Nasıl Kapatılır

Direkt Mesajlar hakkında bilmeniz gereken önemli konular

  • Gönderilen ya da alınan Direkt Mesajı veya sohbeti sildiğinizde bunlar yalnızca sizin hesabınızdan silinir. Sohbetteki diğer kişiler silmiş olduğunuz Direkt Mesajları ya da sohbetleri görmeye devam eder. Grup sohbetini sildiğinizde gruptan ayrılır ve gruba artık katılamazsınız.
  • Bir Direkt Mesajda bağlantı paylaştığınızda bu bağlantı otomatik olarak işlenir ve kısaltılmış bir t.co bağlantısına dönüşür. Bağlantı kısaltma hakkında daha fazla bilgi alın. T.co şeklinde kısaltılmış bağlantıya sahip olan herkesin hedef bağlantıya ulaşabileceğini lütfen unutmayın.
  • Direkt Mesaj içinde bir medya paylaştığınızda bu medya, sohbetteki herkes tarafından görüntülenebilir. Alıcıların Direkt Mesaj içinde paylaştığınız medyayı indirebileceğini veya bağlantısını paylaşabileceğini lütfen unutmayın. Bir Direkt Mesajda paylaşılan medyanın bağlantısına sahip olan herkes içeriği görebilir.
Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »